Službena lica 3. kola

Sarajlija na Pecari, Zeničanin na Grbavici

A. Čaušević

Premijerligaši nemaju previše vremena za predah jer ih već u utorak i srijedu čekaju mečevi 3. kola nove sezone. 

Danas su određena službena lica, a mečeve koji privlače najviše pažnje sudit će Zeničanin Ermin Sivac i Sarajlija Admir Šehović.

U utorak će na stadionu Grbavica od 17 sati uz direktan prijenos na Areni Sport snage odmjeriti Željeničar i Borac, a pravdu će dijeliti Sivac.

Na Pecari, dva sata kasnije, također uz direktan prijenos na Areni Sport sastat će se Široki Brijeg i Velež, a za suđenje bit će zaduđen Šehović.

Interesantno bi trebalo biti i na stadionu Asim Ferhatović Hase gdje će u srijedu od 17 sati svoj meč igrati Sarajevo i Tuzla City. Prvi arbitar će biti Luka Bilbija iz Prijedora. Taj susret će također prenositi Arena Sport.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od 17:30 sastat će se Krupa - Olimpik, te Sloboda - Mladost DK, susrete će suditi Dražen Marić (Bijeljina), odnosno Danijel Bojo (Kiseljak).

Treće kolo će biti zatvoreno pod Bijelim brijegom i utakmicom Zrinjski - Radnik. Utakmicu od 20 sati uz direktan prijenos na Areni Sport će suditi Haris Kaljanac iz Sarajeva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.