Nekadašnji saigrači iz Željezničara

Sinan Ramović i Adi Mehremić uskoro postaju zet i šura

Admin Čaušević

Nekadašnji saigrači iz Željezničara, Sinan Ramović i Adi Mehremić uskoro će postati šura i zet, ako je slutiti prema objavam na društvenoj mreži Instagram.

Ramović i Mehremić su iz perioda Grbavici očigledno postali dobri prijatelji, a u narednom periodu će se dodatno zbližiti jer je defanzivac zaručio sestru ofanzivca.

Naime, Mehremić je već neko vrijeme u vezi sa Ramovićevom sestrom Belmom. Objave "storyja" na Instagramu odale su ih da uskoro planiraju stati na ludi kamen.

Ova dvojica fudbalera koja su nedavno pronašli nove klubove su u prošlosti već nekoliko puta zajedno proveli odmor što pokazuju i njihove objave na Instagramu.

Inače, Ramović i Mehremić su nedavno realizovali inostrane angažmane. Ofanzivac je potpisao za švicarski Lausanne-Ouchy, a defanzivac za poljsku Wislu.

Njih dvojica su svlačionicu na Grbavici dijelili na proljeće 2018. godine, tada su predvođeni trenerom Admirom Adžemom s Plavim uspjeli osvojiti Kup BiH što je za sada i posljednji trofej Željezničara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.