Bivši fudbaler Željezničara pronašao svoj raj na zemlji

Igrao još za Velež, Čelik, Slobodu i Radnik

Bivši fudbaler Željezničara pronašao svoj raj na zemlji

A. Čaušević

Ljetni je period i mnogi fudbaleri slobodno vrijeme koriste da uživaju na suncu, barem oni čiji klubovi trenutno nemaju obaveza i čekaju nastavak sezone. 

Među onim koji definitivno uživa se nalazi i Eldar Hasanović, nekadašnji veznjak Željezničara, ali i još nekolicine premijerligaša.

Hasanović je zimus otišao u Indoneziju kada je potpisao za Persitu Tagerang, a čini se da je tamo pronašao svoj raj na zemlji.

Indonezija slovi za jednu od najprivalačnijih zemalja za odmor, a sluteći po objavama 30-godišnjeg Sarajlije ta tvrdnja nije daleko od istine.

Naime, Hasanović je na Instagramu objavio fotografiju iz jednog hotela na ostrvu Baliju sa prelijepim pejzažom u pozadini.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCQWBNAhHz9/[/instagram]

Inače, Indonzeija je četvrta različita inostrana zemlja u kojoj nastupa ovaj veznjak. Ranije je igrao za Žilinu u Slovačkoj, zatim izraelske timove Beni Sakhhnin i Maccabi Shaaraim te kineski Dalian Transcendence.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Deda995
Dokaz da i antitalenti mogu dobro živit od fudbala, samo da nađu nekog ko ih može prebacit preko granice.
11 1
Ivica_Osim8
Mogu mislit ljepote zavrnut topa u ovom bazenu
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi