Napušta Barcelonu?

Sprema li se veliki ljetnji transfer: Messi kupio stan u blizini sjedišta italijanskog velikana!

Esmer Oštraković

Uvijek su postojali navijači Barcelone koji tvrde da će Messi do kraja karijere ostati u Barceloni, ali postoje i oni koji u to ne vjeruju.

Informacija koju su prenijeli italijanski mediji, dodatno je uzburkala strasti, posebno kod ovih drugih.

Naime, veliki broj italijanskih medija prenio je informaciju da je Lionel Messi kupio stan u Milanu i to u blizini sjedišta Intera.

Prije njega stan je na toj lokaciji kupio njegov otac Jorge, te mediji u Italiji smatraju da se sprema veliki ljetnji transfer.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno je Inter u naprednim pregovorima sa Messijem, te bi se veliki transfer trebao dogoditi jako, jako brzo.

Ostaje da vidimo da li je Messijeva kupovina stana odrađena upravo zbog selidbe i promjene kluba ili je riječ o nečemu drugom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.