Dobio kćerku

Najljepše moguće vijesti za Adnana Bobića pred susret Veleža i Širokog Brijega

Golman Veleža Adnan Bobić saznao je najljepše moguće vijesti nekoliko satui pred susret njegovog tima protiv Širokog Brijega u Premijer ligi BiH. 

Kako se navodi na zvaničnom profilu Veleža na Facebooku, on i njegova supruga dobili su kćerku.

Samim tim je proširena i skupina navijača Veleža.

Inače, prije samo mjesec dana još jedan igrač Veleža je dobio dijete, a u pitanju je Samir Radovac, pa možemo reći da su iz ovog kluba nakon nekoliko neugodnih poput srčanog udara predsjednika Džemila Šošea počele pristizati i lijepe vijesti.

Rođeni su u prošlom kolu dobili Zrinjski u velikom derbiju sa 2:0, a večeras će na Pecari imati vrlo težak zadatak protiv Širokog Brijega.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.