Podaci sa zvanične stranice UEFA-e

Određeni datum, satnica i lokacija meča Maccabi Haifa - Željezničar?

Admin Čaušević

Željezničar čeka izuzetno težak zadatak u prvom pretkolu Europa lige. Žrijeb u Nyonu Plave je spojio sa Maccabijem iz Haife. 

Voljom žrijeba domaćin u jednom eliminacionom meču bit će izraelski predstavnik, a ako je vjerovati podacima sa zvanične stranice UEFA-e već su poznati datum, satnica i lokacija susreta.

UEFA planira da će se utakmica Maccabi Haifa - Željezničar igrati u četvrtak 27. augusta s početkom u 19 sati po centralnoevropskom vremenu.

Utakmica bi se prema trenutnom stanju trebala igrati na izuzetno modernom Sammy Ofer stadionu u Haifi čija je izgradnja koštala preko 100 miliona eura.

Do utakmice je ostalo 15-ak dana zato ne treba isključiti mogućnost da dođe do promjene lokacije meča zbog određenih restrikcija prilikom putovanja uslijed pandemije koronavirusa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.