13

Komentari (13)

Aldino
respekt i podrska za prave velezovce.
husein.velez
Veležovac sam srcem i dušom ali Želji želim da "zgazi" one fašiste.
SarajevoFC
Seljo u cetiri utakmice sa Bugarskim i Izraelskim timovima primio 22 gola?!?!?! DVADESET DVA gola u 4 utakmice sa ispodprosjecnim timovima. Pa sta bi bilo da su igrali sa nekim jacim timovima? Pa dokle cete nas brukat jadovi jadni?
SarajevoFC
Cifuti najsretniji, izvukli Selju, staru musteriju. Maccabi 6:0, Hapoel 5:0, ... ? Skretnicari bi sad potpisali da se vrate sa 4 kom. A mozda slijed ode i u drugom smjeru, pa se Seljo vrati kuci sa SEDAM.
SarajevoFC
Mitomane jadove nije stid spomenuti ikoga poslije 7 (SEDAM) komada od trecerazrednog BUGARSKOG, sada vec drugoligasa. Najveca bruka, ne samo u BiH nego Evropi. Pa jos: Maccabi-Seljo 6:0, Hapoel-Seljo 5:0, Levski-Seljo 4:0 ... Sve sami renomirani klubovi ???
SG87
jel vas prpa pite mrtve, eto Štile da ga zakuca iz slobodnog. Već ga je zabio u usta Vici Zeljkoviću, vi ste sljedeći
Sta ces ti furdo pricati ispadali ste od albanskih, crnogorskih, moldavskih ekipa. Zaria, Zeta, Kukesi, Sartid Smederevo... neki klubovi i ne postoje vise
SarajevoFC
Ma hajde nek nije u Lovechu, iako se LITEX nudio. 7 veličanstvenih.
Nanananaan
Samo nek nisu Atalanta Borussia M Sparta Prag i tako to.... Jade jadni evropa vam se smije
amar.v12
Ko bi trebao prenositi utakmicu?
Quartararo20
Jao stadiona, jel moguce ovo? Pa gdje mi zivim u pm
Benjamingst
Mi zivimo u vremenu korupcije.... ljudi imaju stadione, a mi ... znas I sam sta mi imamo...
BlueBoys
Zasto se ne bi igralo na Tahitiju a? :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti