Na programu preostali mečevi 3. kola

Sarajevo i Zrinjski traže iskupljenje

Admin Čaušević

Treće kolo Premijer lige BiH bit će kompletirano danas nakon što su jučer odigrane utakmice Željezničar - Borac i Široki Brijeg - Velež. 

Željezničar je pobijedio Borac s 2:1 i tako povećao pritisak na glavne konkurente u borbi za vrh, dok su na Pecari u odličnom meču Široki Brijeg i Velež odigrali 2:2.

Najviše pažnje danas privlači utakmica na stadionu Asim Ferhatović Hase izmđu Sarajeva i Tuzla Cityja. Bordo tim će tražiti iskupljenje za remi s Mladosti (2:2) u prethodnoj utakmici.

"Svaka je utakmica teška tako i protiv Tuzla Cityja. To će biti još teža utakmica nego ova protiv Mladosti, ali jednostavno mi ćemo se morati podići i odigrati jednu kvalitetnu utakmicu kako bismo popravili utisak iz prethodnog meča", rekao je Vinko Marinović u najavi utakmice.

Tuzla City na naš najveći stadion sigurno dolazi da se nadigrava. Zlatan Nalić na raspolaganju ima vrlo konkuretan tim te nas u najavi sigurno očekuje zanimljiv meč.

Kladionica Mozzart nudi odlične kvote za meč koji počinje u 17 sati, a kompletnu ponudu možete pogledati ovdje.

Iskupljenje će tražiti i Zrinjski. Plemići se nisu proslavili u gradskom derbiju i nalaze se pod imperativom pobjede u duelu s Radnikom. Bijeljnici su podmladili tim, ali imaju nekoliko "starih lisaca" u timu pa Plemićima sigurno neće biti lako.

"Radnik dobro poznajem, pogotovo ja jer sam u tom klubu proveo jedan lijep period. Sigurno da će i oni doći ovdje da poslije lošeg starta u sezoni pokušaju da se oporave i uzmu ono što oni misle da im treba. Ipak, ubjeđen sam u to da ova ekipa ima kvalitet i karakter i da jedan poraz ne može utjecati na njih. Nadam se dobroj utakmici i pobjedi Zrinjskog", rekao je Mladen Žižović u najavi meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret na stadionu Pod Bijelim brijegom počinje u 19 sati. Mozzart nudi odlične kvote, a vašu opkladu možete ostaviti ovdje.

U preostala dva meča sastat će se ekipe bez pobjeda u prva dva kola. Od 17:30 na programu su mečevi Krupa - Olimpik i Sloboda - Mladost DK.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti