Defanzivac Željezničara se našalio

Stevanović dobio što je i tražio: "Iskukao sam tekmu..."

Admin Čaušević

Siniša Stevanović je bio među najboljim pojedincima utakmice Željezničar - Borac koju su Plavi riješili u svoju korist, rezultatom 2:1. 

Odmah nakon utakmice koja se igrala u terminu od 17 sati po teškom i sparnom vremenu Stevanović je putem društvene mreže Instagram poslao poruku upozorenja.

"Zdravlje igrača je najbitnije i mislite malo o tome", poručio je iskusni defanizvac Željezničara.

Nakon prespavane noći Stevanović se ponovo oglasio na popularnoj društvenoj mreži. Može se reći da je dobio ono i što je tražio.

Utakmica 4. kola Željezničar - Sloboda igrat će se u subotu od 19 sati, a srbijanski defanzivac je termin susreta na Tušnju prokomentarisao na šaljiv način.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Iskukao sam tekmu u subotu u 19 sati", poručio je Stevanović uz fotografiju kako izlazi iz tunela Doline ćupova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.