Nema više prepreka

Bayern i Liveprool dogovorili transfer

Admin Čaušević

Jedan od zvučnijih transfer ovog ljeta realizovat će se između Bayerna i Liverpoola, tvrde inostrani mediji. 

Nakon što je Thiago Alcantara izrazio želju da pređe u Liverpool, iz Bayerna je stiglo zeleno svjetlo da iskusni španski veznjak može ići.

Javna je tajna da Alcantara želi igrati pod palicom Juergena Kloppa, a nakon što se riješe neki detalji transfer će biti i ozvaničen.

Reprezentativcu Španije ugovor s njemačkim prvakom ističe sljedećeg ljeta, a trofejni klub iz Bavarske za njegov igrački karton će inkasirati 30 miliona eura.

Alcantara je član Bayerna od 2013. godine kada je stigao iz Barcelone, a za njegove usluge je trenutno najzainteresovaniji novi prvak Liverpool.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.