Vjeruje da Barca može do finala

Griezmann: Pripremio sam se kao da ostajemo do 23. avgusta, ponio sam i PlayStation

Endin Čaušević

Barcelona u petak igra veliki derbi protiv Bayerna u okviru četvrtfinala Lige prvaka.

Završnica Lige prvaka koja se igra u Lisabonu počela je večeras utakmicom Atalanta - PSG, dok nas u petak očekuje veliki derbi između starih rivala Barcelone i Bayerna.

Katalonci nemaju baš sezonu za pamćenje jer su još uvijek bez trofeja, te im je Liga prvaka jedina šansa da spase sezonu. No, Bayern je u odličnoj formi i jasno je da ih očekuje velika borba.

Pred ovaj meč za španske medije govorio je i napadač Barce, Antoine Griezmann, koji je izjavio da se pripremio kao da će u Lisabonu boraviti do 23. avgusta, odnosno do finala Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Pripremio sam se kao da ostajemo do 23. avgusta, kao da ćemo igrati finale. Ponio sam i svoj PlayStation", poručio je Griezmann, koji se potom ozbiljnije osvrnuo na meč protiv Bayerna.

"Radujemo se utakmici s Bayernom, pripremali smo se taktički za nju i smatramo da smo spremni. Znamo da će biti teško, svjesni smo svega. Očekujem odličan meč. Igrao sam protiv Bayerna 2016. godine i to je završilo dobro. Tada sam preko njih ušao u finale, ali to je sada manje bitno, fokusirani smo na ovaj susret u petak. Spremni smo".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.