Plavi maksimalni

Drugi gol je melem za oči: Pogledajte kako je Štilić "počastio" Lendrića i Mujezinovića

Admin Čaušević

Željezničar je i nakon četiri kola ostao jedini tim u Premijer ligi s maksimalnim učinkom. Ovaj put Plavi su pobijedili Slobodu s 0:2. 

Semir Štilić, najbolji igrač i kapiten Plavih, se ovaj put nije upisao u strijelce, ali je svoje saigrače počastio sa dvije asistencije.

Štilić je prvu asistenciju upisao u 8. minuti kada je Ivan Lendrić rutinski zabio glavom poslije sjajnog centaršuta iskosa s desne strane.

Sva pitanja oko pobjednika riješio je rezervista i apsolutno okrovljenje dosadašnjeg dijela sezone Mustafa Mujezinović u 73. minuti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mujezinović je odigrao prelijep dvostruki dupli pas sa Štilićem i rutinski matirao golmana Slobode nakon što se našao u "jedan na jedan" situaciji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.