Osim: Zasluženo smo pobijedili, hvala Slobodi, nisu dobili niti jedan žuti

Željezničar slavio na Tušnju

Osim: Zasluženo smo pobijedili, hvala Slobodi, nisu dobili niti jedan žuti

A. Čaušević

Željezničar je pobjedničku seriju nastavio na Tušnju. Sa 0:2 Plavi su potpuno zasluženo pobijedili Slobodu. 

U prvoj reakciji poslije utakmice Amar Osim je kazao da su njegovi momci odigrali dobar meč te zasluženo slavili uz napomenu da je nezadovoljan svježinom u svom timu.

"Dobro smo otvorili utakmicu, imali finu poziciju i nekoliko sitaucija da bolje riješimo. To nismo uradili iz nismo iz neke komacije... Ne znam kako to da kažem, dozvolili smo Slobodi da se vrati u utakmicu i da nas počne ugrožavati, neke sitaucije mogle su gore završiti po nas", kazao je Osim za Arenu Sport te nastavio:

"Ubacili smo Mujezinovića koji je na kraju riješio sve dileme, mislim da smo zasluženo pobijedili, hvala Slobodi, nisu dobili niti jedan žuti, želim im sreću u nastavku, mučili smo se do drugog gola, oni su svojom energijom i željom za napadima držali utakmicu u neizvjesnosti".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar u narednom kolu dočekuje Mladost, a zatim slijedi evropski izazov protiv Maccabija iz Haife.

"Ne mogu biti najzadovojljniji nekim stvarim, mislim na fizičko stanje, nismo djelovali specijalno svježe, ne znam da li je to zbog vremnea u Sarajevu, nismo svježi što nije dobro, ali treća utakmica u sedam, osam dana, neki igrači se vraćaju, neki su u solidnoj formi, ne volim razmišljati o Izraelcima dok ne prođe utakmcia s Mladosti. Važno je otići na reprezentativnu pauzu s 15 bodova što nam daje obećavajuću situaciju za nastavak."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RamboIzzMostara
Pogledaj stomacine u morza...je l' se pojede sta?
1 21
Sako12
**** brkica, ne vadi
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi