Poznate kvote

Koliko kladionice vjeruju Sarajevu pred put u Cardiff?

Edmir Škorić

Aktuelni bh. prvak FK Sarajevo u srijedu će u Cardiffu igrati meč prvog pretkola Lige prvaka protiv velškog prvaka Connah's Quaya.

Sarajevo ovog vikenda ne igra svoj meč protiv Olimpika upravo iz razloga kako b i bilo što spremnije i odmornije za put u Cardiff, gdje će naš predstavnik pokušati da u jednoj utakmici i bez publike ostvari plasman u drugo pretkolo.

Bordo tim je, sudeći prema kladionicama, blagi favorit. Tako je Wwin.com odredio kvotu 2.35 na pobjedu tima sa Koševa, što znači da je u određenoj prednosti u odnosu na domaćina.

Svi se naravno nadamo da će Sarajevo na kraju doći do pobjede i preskočiti prvu prepreku, ali svjesni su u taboru Bordo momčadi da neće biti nimalo lako i da su Velšani kao i većina otočkih ekipa fizički izuzetno zahtjevni te će biti neophodno dati maksimum da se na kraju ostvari željeni rezultat.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč se igra naredne srijede s početkom u 20 sati, no već danas možete da ostavite svoju okladu. Sve možete pronaći OVDJE.

Igrat će se još nekoliko izuzetno zanimljivih utakmica, a dosta uzbuđenja očekuje se u duelu Ferencvaroš - Djugarden, dok u Podgorici Budućnost dočekuje Ludogorec. I na taj duel možete da se kladite.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.