Sprema se remont

U Barceloni stavili veto na prodaju samo četvorice igrača!

Admin Čaušević

Barcelona i ove godine neće osvojiti Ligu prvaka. Ovaj put uslijedio je još veći fijasko nego ranijih sezona jer je Bayern zabio osam golova.

I ptice na grani znaju da je Barceloni neophodan totalni remont, a prema pisanju inostranih medija na na Bou Campu je stavljen veto na prodaju samo četvorice igrača.

Prema trenutnim inforamcijama četvorica nedodirljivih su Marc-Andre ter Stegen, Clement Langlet, Frankie De Jong i naravno Lionel Messi.

Ostatak rostera je na raspolaganju zainteresovanim klubovima pod uslovom da pošalju ponudu koja će zadovoljiti Barcelonine zahtjeve.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tako bi Luis Suarez i Antoine Griezmann mogli otići već ovogo ljeta jer u Barceloni traže svježinu u napadu, a prioritet je Interov Lautaro Martinez.

Inače, čelnici Barcelone bi sutra trebali održati sastanak na kojem će prema svemu sudeći biti uručen otkaz Quiqueu Setienu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.