Zanimljiv meč pod reflektorima

Petrović je znao šta radi: Prvijenac Kenana Šarića obilježio remi Radnika i Širokog Brijega

Samir Mlaćo

U posljednjem meču 4. kola m:tel Premijer lige Radnik i Široki Brijeg su remizirali 1:1.

Mreže su mirovale sve do do 68. minute kaže Ćorić donosi vodstvo gostima.

Nije se Radnik predavao, Petrović je pokušao izmjenama unijeti svježinu u momčad i na kraju mu se to isplatilo sa mladim Kenanom Šarićem.

Šarić je 'probudio' ekipu, učestvovao u par opasnih akcija, a zatim nakon asistencije iskusnog Đurića i matirao Zlomislića. Prvijenac je to mladog nogometaša u Premijer ligi i sigurno će dugo pamtiti prvi meč koji je pod reflektorima odigran na Gradskom stadionu u Bijeljini.

Do kraja je Šarić mogao do drugog pogotka, ali je onda i Široki mogao do novog pogotka, pa smo gledali 'ludu' završnicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nastavku pogledajte sažetak sa meča u Bijeljini.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.