Na Pecaru narednog vikenda stiže Borac

Karačić: U posljednje dvije utakmice izgubili smo četiri boda

Samir Mlaćo

Široki Brijeg je vodio u Bijeljini, ali na kraju stigao samo do boda. 

Mladi Kenan Šarić srušio je snove Širokobriježana o gostujućoj pobjedi. Svoje viđenje susreta dao je trener tima sa Pecare Toni Karačić.

"Zadovoljan sam prikazanom igrom, ali nikako konačnim ishodom. Maksimalno smo bili u utakmici, imali posjed, kontrolirali igru i stvarali prilike. Stalno smo prijetili domaćem golu i trebali ranije postići pogodak. I onda kada smo konačno pogotkom okrunili kvalitetnu igru dogodio nam se neshvatljiv pad koncentracije. Ponovno smo sami sebe kaznili. Moramo poraditi na koncentraciji i nastojati otkloniti pogreške koje nam se događaju drugu utakmicu zaredom. Na kraju, izgubili smo četiri boda u posljednje dvije utakmice, a po svemu smo zaslužili svih šest bodova. No, takav je nogomet, protivnik vrlo često kazni propuštene prilike, kazao je Karačić.

U narednom kolu Široki Brijeg dočekuje ekipu dočekuje banjalučki Borac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.