Novi trener će imati veliku glavobolju

Problemi za Barcelonu: Ter Stegen ide "pod nož", poznato koliko će biti van terena

Esmer Oštraković

Njemački reprezentativac, Marc Andre Ter Stegen, konačno je donio odluku da operiše desnu nogu sa kojom je u posljednje vrijeme imao problema.

On je odluku odgađao jer je znao da ga čeka nešto duži oporavak, ali je sada konačno odlučio da riješi problem koji ima.

Tako će on biti van terena oko četiri mjeseca, što bi moglo predstavljati probleme novom treneru Barcelone kada preuze ekipu.

Ipak, ukoliko se uzme u obzir da je problem nešto lakše prirode, jer Ter Stegen iz nekog razloga ima osjećaj težine u svojoj desnoj nozi.

Obzirom na to kako medicinski tim Barcelone dobro radi svoj posao, očekivati je da se Ter Stegen oporavi i ranije, ali njegov povratan na teren predviđen je krajem novembra ili početkom decembra.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.