"Ako Messi odluči da ode, onda Barcelona mora promijeniti svoje ime"

Samuel Eto'o tvrdi

"Ako Messi odluči da ode, onda Barcelona mora promijeniti svoje ime"

Edmir Škorić

Bivši napadač Barcelone Samuel Eto'o govorio je o trenutnoj situaciji kluba iz Katalonije.

Barcelona je prošlog petka pregažena s 8:2 od Bayerna u meču četvrtfinala Lige prvaka, a takav ishod doprinio je dodatnom nemiru u klubu, pa se još glasnije priča o odlasku Lionela Messija nakon toliko godina.

Ako neko dobro pozna Messija, onda je to kamerunski napadač koji je godinama igrao s Messijem i s kojim je osvojio dva naslova Lige prvaka.

"Volim Messija kao sina, želim najbolje za njega. Barcelona je Messi i mislim da ako Messi odluči otići, moramo pronaći drugo ime za ovaj klub. Sreća koju imamo u Barceloni je što imamo najboljeg igrača na svijetu i svih vremena, moramo učiniti sve da završi karijeru u ovom klubu", kazao je Eto'o.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osvrnuo se i na taj težak poraz od Bayerna.

"Teško mi je pao poraz, ne samo zbog Lea, već zbog svih. Onaj ko nije igrao, ne može da razumije da se to dešava u nogometu. To je život, možete pasti, ali morate da ustanete i idete naprijed. Nadam se da će klub, igrači, uprava i i navijači sve to zaboraviti i hrabro i odlučno krenuti u novu sezonu sa istim žarom kao i prijašnjih godina", dodao je Kamerunac.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rivaldo
Niti jedan igrac nije veci od kluba, niti smje to biti. Barcelona je vise dala Mesiu, nego Messi Barceloni. Bas bih volio da ode, da vidimo koji klub ce mu dati vise.
10 2
Bhf111
Kako glupa izjava. Pa nije Barca mesijeva. Igra tu jos 10 igraca uz njega.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi