Bosna ubjedljivo poražena

"Na svojoj koži smo osjetili šta je Željezničar"

Admin Čaušević

Bosna Visoko je odigrala još jednu prijateljsku utakmicu sa Željezničarom. Danas je poražena s visokih 1:8.

Kapiten visočkog tima Denis Cana je u izjavi poslije utakmice kazao da su on i saigrači danas na svojoj koži osjetili šta je Željezničar za bh. standarde.

"Teška utakmica za nas, igrali smo protiv protiv jakog suparnika, mislim da je to jedna od najkvalitetnijih ekipa u državi, osjetili smo to na svojoj koži. Visok poraz za nas, ali ovo je bila prilika da izvagamo gdje smo u odnosu na najkvalitenije igrače u BiH. Sigurno poučna utakmica za nas", rekao je Cana za SportSport.ba.

Bosna u Drugoj ligi FBiH grupa Centar u uvodna dva kola ima maksimalan učinak, a za sljedećeg rivala imat će Pobjedu Tešanjku.

"Naš cilj je da skupljamo pobjede, sljedeću utakmicu igramo kući, nema razloga da ne nastavimo u istom ritmu. Spremni smo i pokazali smo protiv Željezničara da na momente da imamo igru koja je dovoljna za naš rang takmičenja", kazao je Cana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.