Dva konkursa na Grbavici

FK Željezničar popunjava mjesta u klubu

Dva konkursa na Grbavici

Samir Mlaćo

FK Željezničar je danas objavio konkurs za direktor.

Na zvaničnoj stranici kluba (fkzeljeznicar.ba) sa Grbavice navedeni su odgovornosti koje će izabrani imati, ali i kvalifikacije koje su potrebne da ima.

"Vaše prijave, zajedno sa životopisom možete poslati na [email protected]. Rok za prijavu je 31.08.2020. godine. Neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje. Samo će kandidati koji uđu u uži izbor biti kontaktirani i pozvani na razgovor. S najboljim kandidatom će biti zaključen ugovor o radu na određeno vrijeme na period od jedne godine uz mogućnost produžnja još dvije godine. Obavezan probni rad od tri mjeseca. Konkurs će biti objavljen u dnevnim novinama", navedeno je iz FK Željezničar.

U isto vrijeme obavljen je i konkurs za izbor direktora Željezničar d.o.o, odnosno osobu koja će rukovoditi Fan shopom FK Željezničar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RamboIzzMostara
Trenutno me zaboli racku za sport. Narod u Krajini brani svoja ognjista od kozo****ckih hordi. Ova usrana SDA naseljava nam migrante, a Bosnjake zeli iseliti. Ovo je vec treci dan da se narod u Velikoj Kladusi bori protiv imigranata, a nemaju nikakvu podrsku iz BiH. Niti ih pominju na portalima, niti im se pruza pomoc..bukvalno ljudi su zaboravili da Krajina postoji.
0 11
Atromitos
Jel u hajr da rade? Nije niko lud
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi