Plavi i više nego raspucani u Visokom

Bosna "nastradala"

Plavi i više nego raspucani u Visokom

Admin Čaušević, foto: T. Hebib

U pauzi između takmičarskih Željezničar nastavlja igrati test utakmice. Po drugi put u kratkom vremenskom periodu Plavi su gostovali Bosni iz Visokog. 

Plavi su bili i više nego raspucani kod federalnog drugoligaša, a na kraju su slavili sa visokih i ubjedljivih 1:8.

Po dva gola su dali napadači Luka Jurčić, Ivan Lendrić i Anel Hajrić. U strijelce su se još upisali Sedad Subašić i Luka Miletić. Jedini gol za Bosnu djelo je Alije Karišika.

Od prve minute za Željezničar su igrali: Muftić – Stevanović, Drina, Beća, Milićević – Jamak, Bekrić – Gasal, Subašić, Mujić – Juričić.

U nastavaku su priliku za igru dobili:  Erić – Blažević, Miletić, Kosorić, Šehić – Alispahić, Mujezinović, Veselinović, Štilić – Hajrić, Lendrić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, novi izazov za izabranike Amara Osima na programu je već u petak kada će na stadionu Grbavica dočekati Mladost iz Doboja kod Kaknja.

Nakon toga slijedi evropsko iskušenje i gostovanje u Izraelu. Od ranije je poznato da će Željezničar u prvom pretkolu Europa lige gostovati Maccabiju iz Haife.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bananko
Kad masina tvoja krene...
9 2
Lafac
Dao dva gola a neko je tvrdio da ima koronu !!! Lobotomac pomiri se sa tim da će Brko osvojiti titulu a da mu vi sa vašim podmetanjem ne možete ništa hahahah
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi