Sjajan odziv na akciju

Prvi dan, zarada odlična: Navijači Željezničara dokazali lojalnost

Admin Čaušević

Premijer liga BiH se trenutno igra bez prisustva publike i još uvijek je nepoznato kada će navijači ponovo moći zauzeti svoja mjesta na tribinama. 

Iz tog razloga navijači Željezničara su pokrenuli inacijativu da u vidu donacija počnu kupovati ulaznice za meč s Mladosti koji se igra u petak.

Vrijestno donacije/ulaznice iznosi 5 KM, a odziv prvog dana je bio odličan. Iz Zvorničke 27 je saopšteno da je do sada kupljeno 3284 ulaznica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako je Željezničar uspio inksasirati nešto više od 16.000 KM, a obzirom na već ranije dokazanu lojalnost prema Plavim ta cifra će u narednim danima još narasti.

Iz Željezničara su poručili da će prodaja biti nastavljena i u narednim danima u klupskom shopu od 9:30 do 17:30, kao i putem interneta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.