"Na svojoj koži smo osjetili šta je Željezničar"

Bosna ubjedljivo poražena

"Na svojoj koži smo osjetili šta je Željezničar"

A. Čaušević

Bosna Visoko je odigrala još jednu prijateljsku utakmicu sa Željezničarom. Danas je poražena s visokih 1:8.

Kapiten visočkog tima Denis Cana je u izjavi poslije utakmice kazao da su on i saigrači danas na svojoj koži osjetili šta je Željezničar za bh. standarde.

"Teška utakmica za nas, igrali smo protiv protiv jakog suparnika, mislim da je to jedna od najkvalitetnijih ekipa u državi, osjetili smo to na svojoj koži. Visok poraz za nas, ali ovo je bila prilika da izvagamo gdje smo u odnosu na najkvalitenije igrače u BiH. Sigurno poučna utakmica za nas", rekao je Cana za SportSport.ba.

Bosna u Drugoj ligi FBiH grupa Centar u uvodna dva kola ima maksimalan učinak, a za sljedećeg rivala imat će Pobjedu Tešanjku.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

"Naš cilj je da skupljamo pobjede, sljedeću utakmicu igramo kući, nema razloga da ne nastavimo u istom ritmu. Spremni smo i pokazali smo protiv Željezničara da na momente da imamo igru koja je dovoljna za naš rang takmičenja", kazao je Cana.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sako12
Jel moze kako Sarajevo umjesto Mladosti u petak?
3 0
dejo0001
Dobar igrac,igrao u Jedinstvu iz Bihaca,tada je bio bas dobar tehnicki brz,vjernik
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti