Sprema se remont, ali oni su sigurni

Predsjednik Barcelone nabrojao sedam igrača koji sigurno ostaju u klubu

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu večeras je dao veliki intervjuu za zvaničnu stranicu klubu u kojem je konkretno odgovorio na brojna goruća pitanja u klubu. 

Poslije poraza od Bayerna u Ligi prvaka od 8:2 mnogo se toga pričalo i pisalo o sudbini brojnih igrača Barce, a Bartomeu je u pomenutom intervjuu kazao kako su sedmorica sigurna.

Nabrojao je i njihova imena:

"Messi, Griezmann, Dembele, Ter Stegen, Lenglet, De Jong i Semedo će sigurno ostati u klubu. Ostali igrači će razmotriti ponude i onda ćemo donijeti konačnu odluku. Postoji mogućnost da raskinemo ugovor s nekim igračima", kazao je on.

Dakle, među pomenutim igračima nema zvjezde kao što je Luis Suarez i čini se kako on definitivno napušta Camp Nou, a umjesto njega trebao bi stići Lautaro Martinez iz Intera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Ktalonci su već doveli jedno pojačanje za novu sezonu, a u pitanju je bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Barca novu sezonu počinje u septembru.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti