Bartomeu stao pred mikrofon, otkrio ime novog trenera i obznanio Messijevu budućnost

Važne vijesti

Bartomeu stao pred mikrofon, otkrio ime novog trenera i obznanio Messijevu budućnost

Admin Čaušević

Najveća kriza u posljednjih 20-ak godina drma Barcelonu, kap koja je prelila čašu je bio ubjedljiv poraz u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Bayerna s 8:2.

Nakon nekoliko dan šutnje i razmišljanja pred mikrofon i kamere zvanične televizije Barcelone stao je prvi čovjek kluba Josep Maria Bartomeu.

Bartomeu je kazao kako će novi trener ekipe biti Ronald Koeman, pod uslovom da ne bude nekih promjena u narednim danima.

"Ako ne bude promjena u narednim danima, Koeman će preuzeti vodstvo nad ekipom. Izabrali smo ga zbog iskustva i filozofije, a i poznaje klub", rekao je Bartomeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dao je Bartomeu i pitanje na odgovor koje najviše zanima navijače, ne samo Barcelone, već i ostalih klubova.

"Messi ima ugovor do 2021. godine, zna da počinje novi projekat, da dolazi novi trener. Nemam dilema. Sigurno će ostati. Sada smo svi razočarani, ali će nas promjene ohrabriti", kazao je Bartomeu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
U ovoj Barceloni izgleda politika žešća nego kod naš kad se neko dočepa stolice ne popušta je ni pod koju cijenu pa tako i Bartomeu ne znam šta treba da se desi da čovjek podnese ostavku izgleda da je spreman sve promijeniti osim sebe hahaha
11 3
bazaorao
Prodaj mesija i rijesio si pola problema.
8 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi