Stigao na posudbu

Novi sjajan posao Favrea: Veznjak Real Madrida potpisao za Borussiju Dortmund

Esmer Oštraković

U Borussiji Dortmund odlučili su da nastave raditi sa mladim igračima, a to pokazuje i posljednje pojačanje.

Naime, riječ je o nogometašu koji stiže iz Real Madrida, a njegovo ime je Reinier Jesus, te će naredne dvije godine biti igrač Borussije Dortmund.

On nije otkupljen, veće će naredne dvije sezone ovaj mladi nogometaš provesti na posudbi u Bundesligi, baš kao što je bio slučaj sa Hakimijem.

Očigledno je da u ovom timu jako dobro procjenjuju mlade igrače, te im daju šansu, koju na kraju fino naplate ili dobiju dobrog igrača za svoj tim.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Iz Real Madrida su potvrdili da će njihov nogometaš naredne dvije sezone provesti na posudbi u Dortmundu, te je cijela stvar zvanična.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.