5

Komentari (5)

YouTalkinToMe
Dortmund ima super ekipu, jos samo da su se rijesili ovog nesposobnog trenera, mogli bi biti opasna konkurencija bayernu.
EmirTM87
Kaze: "Očigledno je da u ovom timu jako dobro procjenjuju mlade igrače, te im daju šansu, koju na kraju fino naplate ili dobiju dobrog igrača za svoj tim." U istom tekstu: "On nije otkupljen, veće će naredne dvije sezone ovaj mladi nogometaš provesti na posudbi" Pa kako ce fino naplatiti ako su ga na posudbu doveli majke ti?
user1583752673
Hoce naplatit ali Real
Vuk13
Kaze "dobro naplate ili imaju igraca za svoj tim" u ovom slucaju nije otkupljen tako da ce imati igraca za svoj tim,nemoj sve gledat negativno i traziti samo nesto pogresno napisano pa ces mozda i razumit tekst...a osjecat ces se i ti puno bolje kad prestanes gledati sve negativno
EmirTM87
Jest samo sto je ovdje pisac zelio reci da ce imati igraca za svoj tim u buducnosti ukoliko ga ne prodaju. Ako ne prodaju igraca kojeg ne mogu prodati jer nije njihov. Nista ja ne gledam negativno samo bih zelio da nesto sto citam ima logike. Pozz
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.