Bayern slavio s 8:2

What's up grupa "gorila": Kroos otkrio reakciju igrača Reala na Barceloninu sramotu

Admin Čaušević

Toni Kroos je na podcastu Einfach mal Luppen zajedno sa svojim bratom Felixom govorio o reakciji igrača Real Madrida na Barceloninu sramotu protiv Bayerna. 

U četvrtfinalu Lige prvaka Bayern je pobijedio Barcelonu s nestvarnih 8:2, a s obzirom na rivalstvo s Realom s posebnom pažnjom se čekala reakcija igrača Los Blancosa.

Kroos je kazao kako nije bilo previše sažaljevanja te da su pojedini igrači uputili i zlobne komentare na račun rivala s Nou Campa.

"Ne može se sve pokazati, ali jedno se može zamisliti, a to je da nije bilo boli. Bilo je nekog zlonamjernih komentara", kazao je Kroos.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kroos je priznao kako uopšte nije gledao utakmicu te da je poslije meča poslao poruku samo jednom igraču Bayerna, a to je bio Joshua Kimmich.

Odlični njemački veznjak je dodao kako je zadovoljan minulom sezonom jer je Real uspio osvojiti titulu prvaka Španije, te španski Superkup.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.