Connah's Quay Nomads ispao

Gospodski potez Velšana: Čestitka kakvu do sada Sarajevo nije dobilo u Evropi

Admin Čaušević

Connah's Quay Nomads se ispostavio kao slabija ekipa od Sarajeva te je u okršaju prvog pretkola Lige prvaka izgubio sa 0:2.

Ipak, Velšani su poslije utakmice imali zaista gospodsku reakciju, nešto s čim se do sada u Bordo taboru nisu susreli, barem kada su evropski okviri u pitanju.

Naime, u prvoj objaci na društvenoj mreži Twitter iz Connah's Quay Nomads su poželjeli sreću Sarajevu u drugom pretkolu Lige prvaka.

Podsjećanja radi, Sarajevo će za rivala u drugom pretkolu imati ekipu Dynama iz Bresta. Taj susret će se igrati 26. augusta u Bjelorusiji.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, Sarajevo je večerašnjom podjedom na neki način ispisalo i historije bh. fudbala jer je nakon 12 godina postalo prvi klub iz naše zemlje koji se plasirao u drug kolo kvalifikacija Lige prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.