FOTO: piramidesunca.ba

Plavi iskoristili dolazak u Visoko

Amar Osim posjetio bh. čudo: Petnaest godina čekam na to, ali malo sam težak...

Samir Mlaćo

FK Željezničar je sredinom ove sedmice gostovao Bosni iz Visokog, a već danas Plave očekuje premijerligaški duel protiv Mladosti Doboj Kakanj na svojoj Grbavici.

FK Željezničar je sredinom ove sedmice gostovao Bosni iz Visokog, a već danas Plave očekuje premijerligaški duel protiv Mladosti Doboj Kakanj na svojoj Grbavici.

Stručni štab na čelu sa Amarom Osimom obišao je nekoliko lokacija u Kompleksu Ravne. Domaćin je bio dr. Semir Osmanagić u društvu predstavnika NK Bosna, prenosi piramidasunca.ba

"Ova posjeta će mi sigurno dobro doći na mnogo načina. Puno sam slušao o svemu ovome, sreo mnogo ljudi koji su bili ovdje, ja sam malo težak, neću reći konvencionalan i starinski, ali sam nakon ovog posjeta impresioniran, posebno čovjekom koji stoji od prvog dana iza svega ovoga, a to je dr. Semir Osmanagić", kazao je Amar Osim, a sam je pomenuo kako je „Sarajlija kojem je teško doći u Visoko i trebalo mi je 15 godina da dođem i posjetim sve ovo“.

Najavljen je i odlazak kompletne ekipe FK Željezničar u bližoj budućnosti. Plavi bi na istom kompleksu mogli odraditi i nekoliko treninga.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.