FK Željezničar objavio novi broj prodatih ulaznica: U najmanju ruku kao da se igra derbi

Navijači pomažu klub

FK Željezničar objavio novi broj prodatih ulaznica: U najmanju ruku kao da se igra derbi

Edmir Škorić

Nastavlja se kupovina ulaznica za meč Željezničar - Mladost, a Plavi sa Grbavice objavili su danas broj prodanih ulaznica do sada.

Pokrenuta je incijativa da se prodaju ulaznice za duel s Mladosti koji se igra u petak. Iako će kapije Grbavice biti zatvorene, navijači su odlučili da na ovaj način pomognu svom najdražem klubu.

"Navijači FK Željezničar su do sada kupili 6942 ulaznice/donacije za utakmicu protiv FK Mladost DK. Prodaja se vrši još u petak do 17:30 sati. Kupovina je moguća i putem interneta", objavili su iz Doline ćupova.

Dakle, oko 7.000 ulaznica je već prodano, a nema sumnje da će taj broj još da raste do samog početka utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Uplatiti novac i preuzeti potvrdu o donaciji/ulaznicu moguće je od utorka do subote u terminima od 9:30 do 17:30 sati u Shopu FK Željezničar. Vrijednost donacije/ulaznice iznosi 5 KM", navodi se na stranici Željezničara.


Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
U najmanju ruku smješno, PRVO SU PROSILI OD OPCINE NOVO SARAJEVO, PA OD NS BIH PA OD KANTONA SARAJEVO, pa tako u krug. Sada se prosidba proširila i na navijace. DAJTE NAPOKON ZARADITE KOJI EURO NA ZELENOM TERENU. JEDNOM SADAKA KLUB - UVJEK SADAKA KLUB.
6 20
bistrik87
taman za toplog obroka, a neko sinoc skoro dva i po miliona dobi na racun, radnicka klasa stas
5 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti