Prenose mediji u komšiluku

Golman Zrinjskog odlazi u Hajduk?

Samir Mlaćo

Slobodna Dalmacija jutros donosi informaciju da Hajduk u svoje redove želi golmana Zrinjskog Ivana Brkića.

Josip Posavec je siguran i neprikosnoven na golu Splićana, a Marin Ljubić čeka svoju šansu iz prikrajka.

Ljubić će vjerovatno na posudbu kako bi stekao dodatno iskustvo i imao potrebnu minutažu, a kad se to desi prenosi Slobodna Dalmacija Hajduk će dovesti Brkića koji bi bio rezervni golman.

"Ujedno, Hajduk se priprema i za trenutak kad Ljubić pronađe novu sredinu, Hajduku je zanimljiv Ivan Brkić, vratar Zrinjskoga. Hajduk bi doveo, uzeo Brkića i on bi nominalno bio Posavčeva pričuva dok bi Ljubić negdje otišao braniti", navodi ovaj medij blizak Hajduku.

Dodaje se da je Brkić ranije branio za Cibaliju i Istru, te da su njegove kvalitete svima u Hrvatskoj dobro poznate. Brkić trenutno u Zrinjskom grije klupe, a prvi golman je Dinko Horkaš koji se nalazi na posudbi iz Dinama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.