Trener Mladosti

Beganović: Momci se žele dokazati u ovakvim utakmicama, naplatili smo za sve dosad

Midhat Šljivak

Mladost je večeras na Grbavici kreirala senzaciju.

Tim iz Doboj Kaknja je pobijedio Željezničar sa 0:1 i došao je do prve pobjede u ovoj sezoni.

Itekako zadovoljan je trener ovog tima Elvedin Beganović.

"Da nam je ovo neko ponudio ova tri boda mi bismo to itekako prihvatili. Željezničar je bio apsolutni favorit, Mladost je uvijek ovdje igrala dobro, iako je Željezničar imao šanse. Mi smo pametno i zrelo odigrali, ako to možemo reći za ovu mladu ekipu. Naplatili smo sve protiv lidera na tabeli. Prezadovoljni smo, bili bismo zadovoljni i bodom, ali čak i porazom sa ovakvom igrom", rekao je Beganović.

"Igramo teško sa ekipama sa kojim smo tu negdje. Protiv Željezničara i sličnih ekipa momci žele da se pokažu. Danas nismo pravili greške kao protiv Tuzla Cityja. Ovi momci se trude, nama su ova prethodna četiri kola pripremne utakmice. Naplatili smo sve nedaće danas", istakao je Beganović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.