Šest dana do utakmice

Trener Maccabija se već fokusirao na Željezničar

Admin Čaušević

U četvrtak 27. augusta Željezničar će u sklopu kvalifikacija za Europa ligu gostovati Maccabiju iz Haife. Radi se o meču prvog pretkola. 

Plavi s Grbavice nisu napravili idelanu uvertiru za gostovanje u Izraelu jer su senzacionalno poraženi od Mladosti s 1:0 i to na domaćem terenu.

Na drugoj strani u Maccabiju već razmišljaju u Željezničaru. Večerašnja utakmica protiv Hapoel Beer Sheve će biti odlična priprema za evropski duel, smatra Barak Bachar.

"Ovo je naša posljednja utakmica prije evropskog susreta, bit će to važna priprema i Hapoel Beer Sheva je jak rival. Trenirao sam ih pet godina, ovo je moj prvi susret protiv njih, tako da će biti uzbudljivo", rekao je Bachar.

Inače, meč Maccabi - Željezničar igrat će se na Sammy Ofer stadionu s početkom u 19 sati po centralnoevropskom vremenu. Sudit će ga Bugari na čelu sa Dragomirom Draganovim.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.