Žižović ga ne koristi

Stižu nove potvrde: Transfer igrača Zrinjskog u Hajduk sve izvjesniji

Admin Čaušević

Prije nekoliko dana pojavila se informacija da Hajduk ima namjeru angažovati golmana Zrinjskog, Ivana Brkića. 

Jučer su stigle nove potvrde i to iz najutjecajnijeg hrvatskog sportskog lista. Sportske novosti su pobjavile da je Brkić na putu prema Poljudu.

"Postoje priče oko angažmana u Hajduk, ali jasno vam je da ne mogu o tome ništa ozbiljno razgovarati za medije", poručio je Brkić.

Dolazak ovog 25-godišnjeg golmana u redove splitskih Bijelih ubrzat će odlazak Igora Tudor jer je ekipu preuzeo Hari Vukas.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vukas je prošlog ljeta trenirao Brkića u Zrinjskom i itekako je upoznat s kvalitetama ovog golmana koji se svojevremeno zbog dvojnog državljanstva povezivao i s reprezentacijom BiH.

Prošle godine zadesila ga je i teška povreda ligamenta, uspješno se oporaviom međutim Mladen Žižović i dalje više vjeruje Dinku Horkašu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.