Utakmica će biti u direktnom prenosu

Odlične vijesti za navijače Željezničara pred meč protiv Maccabija

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara u četvrtak igraju u gostima protiv Maccabija iz Haife meč prvog pretkola Evropske lige.

Ekipa s Grbavice u prvom pretkolu Evropske lige ima itekako težak zadatak, a posebno jer se u ovoj fazi kvalifikacija igra samo jedna utakmica, te će pobjednik put drugog pretkola.

Meč između Maccabija i Željezničara igra se od 19 sati po našem vremenu u četvrtak, a odlične vijesti za navijače Plavih jeste činjenica da će susret svog tima moći pratiti u direktnom prenosu.

Naime, Željezničar je na zvaničnoj stranici potvrdio da će meč iz Haife biti u direktnom prenosu jer je pravo za ovaj meč otkupila kompanije BH Telecom.

Utakmica će biti emotivana na kanalima Moja TV i MojaWeb TV. Također, prenos utakmice neće biti ograničen na teritoriju, osim Izraela za koji je nosila prava Maccabi iz Haife.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.