FOTO: FK Sarajevo

Na meč drugog pretkola Lige prvaka

Fudbaleri Sarajeva sutra putuju u Bjelorusiju

Admin Čaušević

Sarajevo nema vremena za predah. Bh. šampion već u srijedu očekuje novi evropski izazov i gostovanje u Bjelorusiji. 

U susretu 2. pretkola Lige prvaka Sarajevo će gostovati bjeloruskom prvaku Dynamu. Jedan eliminacioni meč će se igrati na stadionu u Brestu.

Ekspedicija Bordo kluba koja će putovati u Bjelorusiju je jutros obavila obavezne testove na koronavirus kako to nalaže i protokol, a rezlutati se očekuju tokom dana. 

Bh. šampion će sutra sa sarajevskog aerodroma otputovati u Bjelorusiju, a nakon dolaska plan je i da se na stadionu u Brestu obavi obavezni trening. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Početak utakmice planiran je za 20 sati po centralnoevropskom vremenu. UEFA je za ovaj susret delegirala Loukasa Sotirioua sa Kipra za glavnog sudiju, a asistirat će mu zemljaci Charalampos Georgiou i Nikos Egglezou, dok je četvrti arbitar Vasilis Dimitriou.

Najbolje kvote za meč Dynamo - Sarajevo nudi kladionica Mozzart. Svoju opkladu možete ostaviti ovdje. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.