Marinović: Dosta smo se potrošili i ne možemo biti zadovoljni remijem

Trener Sarajeva nakon meča protiv Rođenih

Marinović: Dosta smo se potrošili i ne možemo biti zadovoljni remijem

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva na Koševu su večeras remizirali protiv Veleža (1:1) u derbiju petog kola Premijer lige.

Velež je nakon prvog poluvremena vodio sa 1:0 golom Ćosića, ali je Sarajevo u nastavku meča uspjelo da dođe do izjednačenja, a strijelac za bordo tim bio je Jukić.

Nakon utakmice trener domaćeg tima Vinko Marinović izjavio je da je očekivao tešku utakmicu, te da sigurno ne mogu biti zadovoljni jednim bodom.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica i to smo očekivali, ali smo se dosta potrošili. Ne možemo biti zadovoljni remijem. Nismo iskoristili svoje šanse iako smo napravili dobar pritisak. U prvom dijelu nam je falilo svježine, no to su problemi koji nas prate od početka sezone", rekao je Marinović i nastavio.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pa, očigledno je da imamo problema na sredini terena i nadamo se da će Pejović naredne sedmice steći pravo nastupa. Trenutno imamo tešku situaciju jer Oremuš i Đokanović konstantno igraju i nemaju prave alternative".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Rajvosa2019
Ne rise Vinko , opet shuplja o svjezini - igramo lose / bez Amara nismo ni imali sredinu / 1:1 i najrealniji rezultat
10 0
tcity055
Nazovi Vicu nek preinaci rezultat.
5 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi