Problemi za Sarajevo pred Radnik

Marinović će biti na mukama

Problemi za Sarajevo pred Radnik

S. Mlaćo

Sarajevo je sinoć remiziralo protiv Veleža, a već u srijedu navečer bordo tim očekuje susret 2. pretkola Lige prvaka protiv Dynamo Bresta iz Bjelorusije.

U bordo taboru nadaju se prolazu što bi bio veliki uspjeh, a već u naredmom kolu ih očekuje duel sa Radnikom u Bijeljini.

Radnik je vrlo često bio tvrd orah za Sarajlije, a veliki problem za Vinka Marinovića svakako će predstavljati neigranje Amara Rahmanovića i Mirka Oremuša koji su suspendovani zbog tri žuta kartona.

Marinović će tako morati posegnuti za nekim drugim opcijama, a jasno je da prava na kiks i nema.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo trenutno ima osam bodova i utakmice manje.

Susret u Bijeljini prema posljednjim najavama mogao bi se igrati u ponedjeljak.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

spectron
Čovjek na mukama svaki dan od kako je došao u Sarajevo,nikad gore igralo nije :)
1 1
SarajevoFC
Daj ljudi poradite malo na tom Rahmanovicu. Svaka cast njegovim kvalitetima ali yebace nas ti njegovi zivci kad bude najbitnije. Sinoc opet zuti bez razloga.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi