Protiv Dynama u drugom pretkolu Lige prvaka

Igrači Sarajeva otputovali za Brest, Šerbečić se nije uspio oporaviti od povrede

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sutra igraju meč drugog pretkola Lige prvaka u gostima protiv Dynamo Bresta.

Bordo klub je prošle sedmice savladao u gostima velški Nomads sa 2:0, a sada će imati dosta teži izazov. Dynamo je u prvom pretkolu bio bolji od Astane i to dovoljno govori o jačini ovog tima.

Ekspedicija FK Sarajevo jutros je otputovala za Brest gdje ih sutra od 20 sati očekuje okršaj protiv Dynama i borba za treće pretkolo.

Vinko Marinović će za ovaj susret na raspolaganju imati 21 fudbalera, a put Bjelorusije idu Kovačević, Džafić, Dizdarević, D. Hodžić, Salčin, Pidro, Dupovac, Bešić, Miličević, F. Hodžić, Đokanović, Oremuš, Sušić, Rahmanović, Velkoski, Tatar, Jukić, Fanimo, Cruz, Ahmetović i Handžić.

Meč protiv Dynama propušta Besim Šerbečić koji se nije uspio oporaviti od povrede lista i sigurno da je to veliki problem za Marinovića. No, dobre vijesti su što se u tim vratio Tino Sven Sušić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.