Zahvalio se članovima Skupštine

Begić: Svjestan sam da ima i onih koji misle da ne zaslužujem ovo priznanje

Adnan Beganović

Na današnjoj redovnoj Skupštini Fudbačlskog saveza Bosne i Hercegovine aktuelni predsjednik Saveza, Elvedin Begić, jednoglasnom odlukom članova Skupštine, a na prijedlog nekoliko kantonalnih Saveza je izabran za počasnog predsjednika.

Begić se tako pridružio legendarnom Ivici Osimu koji je ranije izabran za počasnog predsjednika Saveza, a u svome obraćanju članovima Skupštine se zahvalio na priznanju.

"Hvala vam na ovom priznanju. U životu mnogo radimo, ima stvari o kojima se priča ali i onih o kojima se ne priča. Vi ste danas svojim glasanjem potvrdili da znate cijeniti rad i zato još jednom vam hvala. No, nije ovo samo meni priznanje nego kompletnom Izvršnom odboru i svima vama u organima i tijelima Saveza. Ja sam samo bio kapetan broda, a svi vi posada. I evo polako dolazi taj brod u jednu luku uz sva iskušenja koja smo morali proći", istakao je Begić i dodao:

"Svjestan sam da ima onih koji misle da ovo priznanje ne zaslužujem, onih koji imaju svoju alternativnu istinu ali znam i da nemaju argumenata koji bi mogli biti validni. Bez obzira što sam mnogo priznanja dobio u životu ovo je za mene velika čast."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.