Elvedin Begić jednoglasnom odlukom izabran za počasnog predsjednika NSBiH

Sjednica Skupštine još uvijek traje

Elvedin Begić jednoglasnom odlukom izabran za počasnog predsjednika NSBiH

E. Čaušević

U prostorijama Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine u toku je sjednica Generalne Skupštine.

Naime, sjednica Generalne Skupštine NSBiH još uvijek traje, a članovi iste donijeli su odluku da Elvedin Begić bude izabran za počasnog predsjednika.

Begić je još uvijek na funkciji predsjednika NSBiH, a nakon legendarnog Ivice Osima postao je drugi čovjek koji je dobio titulu počasnog predsjednika.

Skupština NSBiH jednoglasnom odlukom odlučila je da Begić bude izabran za počasnog predsjednika NSBiH i to na prijedlog nekoliko kantonalnih fudbalskih saveza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vi ste svojim glasanjem danas potvrdili da znate cijeniti rad. Ovo nije priznanje samo za mene, već za čitav Izvršni odbor. Ja sam samo kapetan broda i taj brod vodimo zajedno. Izvještaji su pokazali da smo radili dobro. Ovo priznanje za mene je velika čast i obaveza. Neka nas priznanja čine sretnim i ponosnim, do nekih dolazimo sa puno truda, ali priznanja se ne odbijaju. Želim uspješan dalji rad svima i Nogometnom/Fudbalskom savezu BiH", rekao je Begić.

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
Yebo savez gdje je ovaj moskri neki qrac
11 3
Euro2020
Ivica Osim je za tebe TITO.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije