Uskoro će se oglasiti

Barcelona na nogama: Messi donio odluku o svojoj budućnosti!

Endin Čaušević

Najbolji fudbaler svijeta Lionel Messi cijelu dosadašnju karijeru proveo je u Barceloni, ali čini se da bi ovog ljeta mogao napustiti katalonski klub.

Messi je nezadovoljan rezultatima Barcelone u prethodnim sezonama, a nije tajna da baš nije u dobrim odnosima s čelnicima kluba. Argentinac traži promjenu rukovodstva, te nije zadovoljan što je Ronald Koeman izabran za novog trenera jer je tu očekivao Xavija.

Već danima se uveliko piše o tome da Messi želi da napusti Barcelonu, te da će to uraditi ovog ljeta. On ima ugovor s Barcelonom na još godinu dana, no očito je da više ne može da gleda šta se dešava u katalonskom gigantu.

Svi ugledni španski mediji prije nekoliko trenutaka su objavili da je Messi razmislio o svojoj budućnosti, te da je donio odluku o tome da li će ostati ili napustiti Barcelonu.

Mediji u Španiji pišu da će Messi veoma brzo saopštiti svoju odluku, ali mnogi smatraju da će napustiti Barcelonu, te da je ovo kraj jedne ere. Navijači Barcelone sigurno s velikim nestrpljenjem čekaju da se Messi oglasi i nadaju da špekulacije o odlasku nisu tačne.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.