Foto: FK Sarajevo Facebook

Sutra utakmica u Brestu

Ekspedicija FK Sarajevo stigla u Bjelorusiju

Edmir Škorić

Nakon nekoliko sati leta, ekspedicija FK Sarajevo sletjela je u Bjelorusiju.

Bh. prvak je jutros otputovao za Bjelorusiju, a klub je putem zvaničnih profila na društveni mrežama saopštio da je uredno stigao na odredište.

Podsjetimo da će Sarajevo večeras odraditi trening, a već sutra navečer od 20 sati igra protiv bjeloruskog prvaka Dynamo Bresta.

"Gledali smo utakmice Bresta i vidjeli smo da se radi o izuzetno dobroj ekipi, imaju par vrlo kvalitetnih igrača. U toj utakmici protiv Astane ekipa Bresta odigrala je zaista kvalitetno, naravno nije jednostavno postići šest pogodaka bilo kojoj ekipi, a njima je to pošlo za rukom. Ipak, mi ćemo tražiti svoju šansu i nadamo se da ćemo ostvariti dobar rezultat u toj utakmici", kazao je trener FK Sarajevo Vinko Marinović.

Inače, zbog povrede će utakmicu propustiti Besim Šerbečić, ali se vraća u tim Tino Sven Sušić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.