Igrači Sarajeva otputovali za Brest, Šerbečić se nije uspio oporaviti od povrede

Protiv Dynama u drugom pretkolu Lige prvaka

Igrači Sarajeva otputovali za Brest, Šerbečić se nije uspio oporaviti od povrede

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sutra igraju meč drugog pretkola Lige prvaka u gostima protiv Dynamo Bresta.

Bordo klub je prošle sedmice savladao u gostima velški Nomads sa 2:0, a sada će imati dosta teži izazov. Dynamo je u prvom pretkolu bio bolji od Astane i to dovoljno govori o jačini ovog tima.

Ekspedicija FK Sarajevo jutros je otputovala za Brest gdje ih sutra od 20 sati očekuje okršaj protiv Dynama i borba za treće pretkolo.

Vinko Marinović će za ovaj susret na raspolaganju imati 21 fudbalera, a put Bjelorusije idu Kovačević, Džafić, Dizdarević, D. Hodžić, Salčin, Pidro, Dupovac, Bešić, Miličević, F. Hodžić, Đokanović, Oremuš, Sušić, Rahmanović, Velkoski, Tatar, Jukić, Fanimo, Cruz, Ahmetović i Handžić.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Meč protiv Dynama propušta Besim Šerbečić koji se nije uspio oporaviti od povrede lista i sigurno da je to veliki problem za Marinovića. No, dobre vijesti su što se u tim vratio Tino Sven Sušić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Martial9
Idemo Dinamo zgazite ih
3 24
MUFCDOGROBA
Idemo ih zgaziti, srce na teren ❤️
19 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi