Foto: FK Borac Instagram

Pozdravili igrače na treningu

Posebna poruka Lešinara pred meč Borac - Sutjeska

Edmir Škorić

Navijači Borca su nakon osam godina dočekali jednu evropsku utakmicu u Banjaluci, no zbog pandemije koronavirusa neće moći da prisustvuju u četvrtak na stadionu.

Borac dočekuje Sutjesku iz Nikšića u prvom pretkolu Evropske lige, a brojni navijači Borca, popularni Lešinari, došli su danas na trening da podrže svoj tim.

Oni su bili smješteni na tribini uz poštivanje epidemioloških mjera, a uz Borčeve pjesme bio je i transparent za crnogorski klub na kojem je pisalo: "Banjaluka zove Nikšić - ne damo svetinje".

To se i skandiralo nekoliko puta u znak podrške narodu litijama protiv tamošnjeg Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Naravno, Borčevi navijači su skandirali i "Hoćemo pobjedu", ali su svojim prisustvom dodatno ohrabrili igrače pred prvo evropsko uzbuđenje nakon toliko godina.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.