Tri utakmice 6. kola Premijer lige BiH u direktnim prenosima

Mečevi se igraju u subotu i ponedjeljak

Tri utakmice 6. kola Premijer lige BiH u direktnim prenosima

E. Čaušević

Ovog vikenda igraju se mečevi šestog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Na rasporedu je pet utakmica koje će se igrati u subotu i ponedjeljak, dok je derbi između Željezničara i Zrinjskog odgođen zbog nastupa ovih ekipa u kvalifikacijama za Evropsku ligu.

Naime, u subotu su na rasporedu tri utakmice, a jednu ćemo gledati u direktnom prenosu na Areni sport. Od 16:30 sastaju se u subotu Mladost i Olimpik, dok od 18 sati u Mostaru Velež dočekuje Tuzla City.

U subotu se još od 20 sati igra meč Slobode i Širokog Brijega i ta utakmica će biti u direktnom prenosu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Preostale dvije utakmice igraju se u ponedjeljak. Od 16 sati snage će odmjeriti Borac i Krupa, te će ovaj meč biti u direktnom prenosu na Areni Sport baš kao i utakmica Radnik - Sarajevo koja se igra od 18 sati.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tcity055
Ovaj Mtel samo prenosi utakmice Sarajeva, Zelje, Borca, Zrinjskog i Sirokog. Kako to važnija utakmica Borac Krupa od Velez TC.
10 2
Ada123
Sve dok navijači nemogu na stadion trebali bi što više prenosa direktno. Ako nemogu iz tehnickih ili bilo kojih drugih razloga ima ko moze.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi