"Odlazi"

Navijači na ulicama: Zbog Messija Barcelonom odjekuje ime jednog čovjeka

Edmir Škorić

Grupa navijača Barcelone okupila se večeras ispred stadiona Camp Nou s ciljem da se izjasni povodom novonastale situacije u kojoj Lionel Messi namjerava da ode.

Argentinac je navodno poslao u klub fax sa molbom da raskine ugovor i da promijeni sredinu, zbog čega je zavladao haos. Oni najvjerniji navijači odmah su se zaputili pred stadion, a na stadionu, u prostorijama kluba, hitan sastanak čelnika kluba.

Neki su već dali ostavke, drugi isto planiraju da odu ako treba, samo da Messi ostane. Nerješiv je zasad status predsjednika Josepa Marije Bartomeua.

A upravo njega navijači vide kao glavnog krivca, pa su skandirali: "Bartomeu odlazi".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bartomeu je kazao da "ako treba da Messi ostane, ja ću otići". No, buran period je pred nama i u Barceloni se događaju neke stvari na koje se godinama unazad nije naviklo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.