Modi u 3. kolu kvalifikacija

Gojak nakon pobjede Dinama: Ponosan sam što sam dio ove ekipe

Adnan Beganović

Fudbaleri zagrebačkog Dinama plasirali su se u 3. kolo kvalifikacija Lige prvaka.

Ali, nisu to ostvarili na očekivani način. Iako su u duel sa Clujom ušli kao favoriti, izabranici Zorana Mamića su se dobro namučili i tek nakon jedanaesteraca su uspjeli slaviti.

U redovima Dinama dobru partiju koju je krunisao i pogotkom, pružio je bosanskohercegovački reprezentativac Amer Gojak, koji je mogao biti i tragičar s obzirom da mu je golman domaćih odbranio penal u petoj seriji.

Ali, Livaković je "izvukao" Gojaka, koji je nakon meča istakao da je ponosan što je dio ove Dinamove ekipe.

"Teška i uzbudljiva utakmica. Mislim da smo zasluženo slavili. Ostavili smo srce na terenu i mogu biti ponosan što sam dio ove ekipe. Hvala Bogu, prati me sreća i uvijek dajem sve od sebe", istakao je bosanskohercegovački reprezentativac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.